Labdarúgó-mérkőzés Szombathelyen

2019. 08. 02., p - 11:06
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Forgalomkorlátozásra kell számítani augusztus 7-én.

A Haladás Sportkomplexumban 2019. augusztus 7-én a Szombathelyi Haladás – Siófok FC csapatai között labdarúgó-mérkőzés megrendezésére kerül sor.

Emiatt lezárásra kerül:

                                   2019. augusztus 7-én 20 óra 45 perctől

                                   2019. augusztus 7-én előreláthatólag 21 óráig,

 

- a Rohonci útnak a Magyar László utca és a Bartók Béla körút közötti szakasza,

- a Deák Ferenc utcának a Rohonci úti kereszteződése,

- az Engels Frigyes utcának a Rohonci úti kereszteződése.

 

A Szombathelyi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy a torlódások elkerülése érdekében a járművezetők kövessék a forgalomirányító rendőrök utasításait! A balesetek elkerülése érdekében fontos, hogy mindenki a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjen!   

A lezárás ideje alatt csak a helyi és helyközi autóbuszok, a Mentőszolgálat, a Katasztrófavédelem és a Rendőrség járművei számára engedélyezett a közlekedés.

Tájékoztatjuk a szurkolókat, hogy a mérkőzésre történő beléptetés során a biztonsági szolgálat ruházat-átvizsgálást végez. Erre tekintettel kérjük, hogy a mérkőzés megkezdése előtt kellő időben érkezzenek meg a helyszínre!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megölte gyermekét

Belehalt sérüléseibe egy 3 éves kisgyermek, akit édesanyja kunszentmártoni otthonukban bántalmazott.

 

Csoportos garázdaság Balatonalmádiban

Négy ópályi és egy balatonalmádi férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás, közülük négyen súlyos testi sértés miatt is felelnek.

 

Márkás termékeket sikkasztott

A budaörsi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 19 éves nőt, aki a gyanú szerint korábbi munkahelyén sikkasztott.

 

Szabálytalan kivitelezés miatt szakadt le a mennyezet

Fém helyett műanyag beütődübelt használtak az álmennyezet rögzítésénél egy Békés megyei óvodában. A mennyezet leszakadt, emiatt büntetőeljárás indult. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.