Labdarúgó-mérkőzés Szombathelyen

2019. 08. 02., p - 11:06
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Forgalomkorlátozásra kell számítani augusztus 7-én.

A Haladás Sportkomplexumban 2019. augusztus 7-én a Szombathelyi Haladás – Siófok FC csapatai között labdarúgó-mérkőzés megrendezésére kerül sor.

Emiatt lezárásra kerül:

                                   2019. augusztus 7-én 20 óra 45 perctől

                                   2019. augusztus 7-én előreláthatólag 21 óráig,

 

- a Rohonci útnak a Magyar László utca és a Bartók Béla körút közötti szakasza,

- a Deák Ferenc utcának a Rohonci úti kereszteződése,

- az Engels Frigyes utcának a Rohonci úti kereszteződése.

 

A Szombathelyi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy a torlódások elkerülése érdekében a járművezetők kövessék a forgalomirányító rendőrök utasításait! A balesetek elkerülése érdekében fontos, hogy mindenki a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjen!   

A lezárás ideje alatt csak a helyi és helyközi autóbuszok, a Mentőszolgálat, a Katasztrófavédelem és a Rendőrség járművei számára engedélyezett a közlekedés.

Tájékoztatjuk a szurkolókat, hogy a mérkőzésre történő beléptetés során a biztonsági szolgálat ruházat-átvizsgálást végez. Erre tekintettel kérjük, hogy a mérkőzés megkezdése előtt kellő időben érkezzenek meg a helyszínre!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Határrendészeti összesítő Csongrád-Csanád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 45 határsértő Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök 13 főt elfogtak, 10 főt feltartóztattak, 20 fő bejutását megakadályozták, egy esetben két határsértővel szemben pedig a román határőrizeti szervekkel közösen intézkedtek a tegnapi nap folyamán.