Nógrád Megyében a Tour de Hongrie mezőnye

2019. 06. 12., sze - 13:03
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A kerékpárverseny ideje alatt 2019. június 13-án ideiglenes forgalomkorlátozásokra kell számítani.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny résztvevői 2019. június 13-án megyénkbe érkeznek. A versenyzők több főútvonalon és településen haladnak át, ezért az érintett közutakon a rendezvény ideje alatt ideiglenes forgalomkorlátozások lépnek életbe.

Az alábbi útvonalakon rendőri biztosítás mellett ideiglenes forgalomkorlátozásra kell majd számítani 2019. június 13-án 12 óra 30 perctől 14 óra 30 percig:
•    Balassagyarmat Civitas Fortissima tér - Rákóczi Fejedelem út közötti szakaszon
•    a 22-es számú főúton, Balassagyarmat és Salgótarján között
•    a 21-es számú főúton, Salgótarjánban, a Budapesti úton (a Szécsényi út kereszteződésétől a Csokonai út kereszteződéséig)
•    a Salgótarján - Vizslás - Kazár - Rákóczibánya - Kisterenye útvonalon
•    a 23-as számú főúton, Kisterenyétől a megyehatárig.


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy az említett szakaszokon fokozott figyelemmel és óvatossággal közlekedjenek, illetve amennyiben lehetőségük van rá az érintett útvonalakat kerüljék el!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Busz ajtaját rongálta meg

A terézvárosi rendőrök keresik azt a férfit, aki annyira megrongálta egy busz ajtaját, hogy annak üvege betört.

 

Elütötték, ittas volt

Súlyosan megsérült egy kerékpáros férfi, akit egy autós ütött el Mezőberényben. A balesetet az autó vezetője okozta azzal, hogy hátulról nekiütközött a biciklisnek. A kerékpárral közlekedő férfi pedig ittas volt. A rendőrség a baleset vizsgálatát befejezte.

 

Óvjuk a kérészek táncát!

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai plakátokkal hívják fel a figyelmet a kérészek védelmére.

 

Fokozott ellenőrzés Körmenden

A Körmendi Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el a Körmendi Rendőrkapitányság illetékességi területére.

 

Nyárra készen

A nyári szezonban legnagyobb tavaink kapcsán fokozottan érdekelt dunántúli megyék zsarui a tavasz utolsó előtti napján hivatalosan is beszámoltak felkészülésükről.