Tűz miatt útlezárás Erzsébetvárosban

2019. 02. 11., h - 15:53
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Oltási munkálatok miatt lezárták Budapest VII. kerületében a Wesselényi utcát.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2019. február 11-én 15 óra körül Budapest VII. kerületében a Wesselényi utcában egy társasház harmadik emeleti lakása kigyulladt. Az elsődleges információk szerint a tűzesetben nem sérült meg senki.

Az oltási munkálatok idejére a rendőrök a Wesselényi utcát lezárták a Nagydiófa utca és az Erzsébet körút közötti szakaszon.

Kérjük a járművezetőket, hogy a lezárással érintett útszakaszt kerüljék el!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.