Zavartalan a forgalom Budapest XII. kerületében

2019. 02. 09., szo - 14:24
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A katasztrófavédelem befejezte az oltást a Margaréta utcában.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, 2019. február 9-én 13 óra 6 perckor Budapest XII. kerületében, a Margaréta utca 6. szám alatti lakóház tetőszerkezete tisztázatlan körülmények között kigyulladt. 

A tűzben senki nem sérült meg, a rendőrök lezárták a Margaréta utat és a Németvölgyi utat a Levendula utca és a Margaréta utca között.

Az oltás véget ért, a rendőrök az útlezárást feloldották, a forgalom újra zavartalanul halad.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.