Idősek biztonsága

Közösen a biztonságos Adventért

2018. 12. 17., h - 08:52
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Diósdi időseknek tartottak prevenciós előadást az Érdi Rendőrkapitányság munkatársai.

Jelzőrendszeri értekezlet

2018. 12. 05., sze - 09:53
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Az Érdi Rendőrkapitányság munkatársai 2018. december 4-én tartottak jelzőrendszeri értekezletet az „unokázós” csalások megelőzése érdekében.

Idősek védelmében

2018. 11. 14., sze - 09:33
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A monori rendőrök bűnmegelőzési tanácsokat adtak időseknek.

Ha beköszönt a hideg…

2018. 11. 13., k - 09:27
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság az egyedül élőkre, kiemelten az időskorúakra történő fokozott odafigyelésre kéri a lakosságot.

Új kortárssegítők felkészítése

2018. 11. 10., szo - 11:35
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Tovább bővült az idős bűnmegelőzési kortárssegítő programban részt vevő segítők száma Veszprém megyében.

Bűnmegelőzési előadás Budaörsön

2018. 11. 06., k - 07:58
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A Budaörsi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója tartott előadást a Máltai Szeretetszolgálat helyi idősek otthonában.

Bűnmegelőzés a Nyugdíjas Klubban

2018. 10. 26., p - 09:02
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A Monori Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója interaktív prevenciós előadást tartott 2018. október 24-én Péteri Nyugdíjas Klub tagjainak.

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két afgán férfi egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Szakértői véleményünk szerint…

Egy igazságügyi orvos szakértői és egy igazságügyi műszaki szakértői iroda összevonásával jött létre az a szakértői intézet, amely 2017 óta a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ (NSZKK) Miskolci Intézete lett.

 

Szakértők Szombathelyen

A Nemzeti Szakértői és Kutató Központ (NSZKK) Szombathelyi Intézetének jogelődje 2001. január 1-jén kezdte meg tevékenységét, hozzátartozott a Zalaegerszegi Orvoscsoport.

 

Veszélyes pihenni a leállósávban

A szakemberek a gyorsforgalmi utakon, a sztrádákon és autóutakon való közlekedést tartják a legbiztonságosabbnak Európa-szerte, hiszen az egységnyi útszakaszra vonatkozó balesetek száma itt a legalacsonyabb. A leállósávot azonban csak végszükség, azonnali megállásra kényszerítő műszaki hiba esetén szabad igénybe venni.

 

Nyílt nap a Miskolci Rendészeti Szakgimnáziumban

A Magyar Rendőrség a tiszthelyettesi állomány utánpótlása érdekében olyan fiatalokat keres, akik a rendőri szolgálatot választanák hivatásuknak, ezen lehetőség Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is adott.

 

Csalás: a pénz ment, de semmi nem jött

Fűnyíró traktort szeretett volna vásárolni egy internetes oldalon egy mezőkovácsházi férfi. Meg is egyezett egy gödi hirdetővel, akinek elküldte a kialkudott vételárat, de a fűnyíró nem érkezett meg. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.