Keressük a kerékpár tulajdonosát

2021. 09. 23., cs - 14:00
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság nyomozói lefoglaltak egy kétkerekűt, amely lopásból származik.

 

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság nyomozást folytat lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a 03040/764/2021. számon egy soltvadkerti férfi ellen.

A gyanúsítottnál tartott kutatás során a rendőrök találtak egy lila-fehér színű, Dinotti feliratú, 28-as méretű női kerékpárt, amelynek a tulajdonosa jelenleg ismeretlen.

A nyomozók kérik, hogy aki felismeri a kerékpárját, vagy tudja, ki lehet a tulajdonos, az jelentkezzen személyesen vagy telefonon a Kiskőrösi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságot a 06-76/513-356-as telefonszámon.

A kétkerekűért jelentkező személynek a tulajdonjogot iratokkal kell igazolnia. Ennek hiányában tudnia kell elmondani, hogy a bicikli elején milyen egyedi felszerelés látható. 

1


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrség a lakosság segítségét kéri

A Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása miatt 14060/1359/2021. bűnügyi számon ismeretlen tettes ellen folytat eljárást.

 

Ellopta majd visszavitte

A komáromi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves bábolnai férfit, aki a gyanú szerint ellopott egy teherautót, és még kábítószert is fogyasztott.

 

Segítsen azonosítani!

Kifizetetlen telefonnal távozott egy boltból, a szentendrei nyomozók várják az információkat!