Kávéjegyet kaptak a gépjárművezetők - Videóval

2013. 12. 16., h - 13:42
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Rendhagyó közlekedésbiztonsági akciót hajtott végre 2013. december 14-én a Veszprémi Rendőrkapitányság.

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai 2013. december 14-én rendhagyó közlekedésbiztonsági akciót tartottak a 8-as számú főúton. Az akció lényege az volt, hogy a hosszú úton lévő – hazánkba érkező, hazatérő vagy átutazó – külföldi és magyar gépjárművezetők pihenő időt tartsanak, felfrissüljenek, elősegítve ezzel a figyelmesebb vezetést és a balesetmentes közlekedést. Ennek érdekében a kollégák a Csatár-hegyi elágazónál kávéjegyet osztottak a sofőröknek, amelyet egy közeli benzinkúton fogyaszthattak el. A személygépkocsi vezetőkön kívül a kiemelt baleseti kockázatot rejtő kamionok és teherautók sofőreit is presszókávéval kínálták. Az akcióban egy több nyelven beszélő tolmács volt a rendőrök segítségére.

A baleset-megelőzési céllal szervezett akció a sofőrök és utasaik körében is népszerűnek bizonyult, pozitív visszhanggal zárult.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két napon belül

Az ózdi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a gépkocsivezetőt, aki autójával elsodort egy gyalogost, és segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről.

 

Lezárt-akta: csalás miatt kell felelniük

Egykori munkáltatója eszközeit, felszerelését használta, több személyes tárgyát és értékét eltulajdonította három férfi Hódmezővásárhelyen. A feltételezett elkövetők ellen nagyobb értékre elkövetett csalás bűntette és hamis magánokirat felhasználása vétség megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A hódmezővásárhelyi rendőrök az ügy vizsgálatát befejezték.

 

Lezárt-akta: ellopta, elaludt

Ittasan ült volán mögé, majd elaludt egy hódmezővásárhelyi férfi. A rendőrök befejezték a nyomozást és vádemelést javasolnak az ügyében.

 

Ki ismeri fel?

A szigetszentmiklósi rendőrök állampolgárok segítségét kérik az azonosításhoz.