Tolva szabályos

2014. 07. 24., cs - 15:45
Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

A kerékpáros közlekedést segítő táblákat helyeztek ki a rendőrök és az önkormányzat munkatársai Szegeden.

Új tájékoztató táblákat helyeztek ki 2014. július 24-én Szeged több pontján. A rendőrség és az önkormányzat együttműködésében megvalósuló program célja a baleset-megelőzés. A szakemberek a táblákkal akarják felhívni a kerékpárosok figyelmét arra, hogy a kijelölt gyalogos-átkelőhely előtt le kell szállniuk és át kell tolniuk a kerékpárjukat az úton. Ez azért fontos, mert így elkerülhetők a balesetveszélyes helyzetek.

A Dugovics téri körforgalom után a rendőrségi baleseti statisztikák alapján kijelölt más problémás kereszteződésekbe is kerülnek ki hasonló tájékoztató táblák.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A haza szolgálatáért

Állami ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából több Békés megyében szolgálatot teljesítő rendőr és rendőrségi dolgozó részesült elismerésben.

 

36 év szívvel, lélekkel

Leköszönt a Békési Rendőrkapitányság vezetője, Ladányi Zoltán r. ezredes, aki hivatásos szolgálati idejének felét rendőrkapitányként töltötte.

 

Rendőrkézen a betörő

Motoros felszerelést és napozó ágyakat lopott egy csongrádi házból egy férfi, a rendőrök elfogták.

 

Hiába bújt el, a rendőrök elfogták

A kiskunhalasi rendőrök a földön, a házak tetején, a Készenléti Rendőrség drónja a levegőből kereste az elkövetőt. Munkájukat a város térfigyelő rendszere is segítette.