Tolva szabályos

2014. 07. 24., cs - 15:45
Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

A kerékpáros közlekedést segítő táblákat helyeztek ki a rendőrök és az önkormányzat munkatársai Szegeden.

Új tájékoztató táblákat helyeztek ki 2014. július 24-én Szeged több pontján. A rendőrség és az önkormányzat együttműködésében megvalósuló program célja a baleset-megelőzés. A szakemberek a táblákkal akarják felhívni a kerékpárosok figyelmét arra, hogy a kijelölt gyalogos-átkelőhely előtt le kell szállniuk és át kell tolniuk a kerékpárjukat az úton. Ez azért fontos, mert így elkerülhetők a balesetveszélyes helyzetek.

A Dugovics téri körforgalom után a rendőrségi baleseti statisztikák alapján kijelölt más problémás kereszteződésekbe is kerülnek ki hasonló tájékoztató táblák.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két napon belül

Az ózdi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a gépkocsivezetőt, aki autójával elsodort egy gyalogost, és segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről.

 

Lezárt-akta: csalás miatt kell felelniük

Egykori munkáltatója eszközeit, felszerelését használta, több személyes tárgyát és értékét eltulajdonította három férfi Hódmezővásárhelyen. A feltételezett elkövetők ellen nagyobb értékre elkövetett csalás bűntette és hamis magánokirat felhasználása vétség megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A hódmezővásárhelyi rendőrök az ügy vizsgálatát befejezték.

 

Lezárt-akta: ellopta, elaludt

Ittasan ült volán mögé, majd elaludt egy hódmezővásárhelyi férfi. A rendőrök befejezték a nyomozást és vádemelést javasolnak az ügyében.

 

Ki ismeri fel?

A szigetszentmiklósi rendőrök állampolgárok segítségét kérik az azonosításhoz.