„Házhoz megyünk” bűnmegelőzési program Heves megyében

2015. 10. 06., k - 06:36
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség fő célja a lakosság vagyonbiztonságának megóvása.

A lakosság vagyonbiztonsága érdekében 2015. szeptember 30-án a rendőrség országos szintű kampánysorozatot indított, amely a „Házhoz megyünk” elnevezést kapta és célja, hogy a vagyonvédelemről és a biztonságról érdeklődő állampolgárok szakemberektől kérhessenek tanácsokat.

A programhoz mind az öt kapitányság csatlakozott Heves megyében, ahol elsőként 2015. október 5-én, a megyeszékhelyen kezdte meg működését az Egri Rendőrkapitányság információs pontja.

     

 c  

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság és az érintett rendőrkapitányságok munkatársai mellett, a helyi polgárőrség tagjai, az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt., valamint a Személy-, Vagyonvédelmi és Magángyomozói Szakmai Kamara Heves Megyei Szervezetének képviselői látják el tanácsokkal az érdeklődőket.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.