„ Házhoz megyünk” és „Bike Safe” helyszínek

2016. 10. 04., k - 07:26
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Zala Megyei Rendőr- főkapitányság munkatársai bűnmegelőzési tanácsokkal látják el a kerékpár tulajdonosokat.

A „Házhoz megyünk” vagyonvédelmi program keretén belül a Bűnmegelőzési Osztály munkatársai 2016. október 4-én és október 5-én 11 órától 15 óráig, valamint október 6-án és 7-én 8 óra 30 perctől 12 óra 30 percig Keszthelyen, a Tesco Hipermarketben várják az érdeklődőket.

A lakosok a helyszínen 2016. október 5-én regisztráltathatják kerékpárjaikat  a „Bike Safe” programba, ahol a rendőrség adatbázisába rögzítik a kétkerekű adatait, amely bűncselekmény esetén megkönnyíti a felderítést.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.

 

Ki ismeri fel?

A miskolci nyomozók a lakosság segítségét kérik egy bolti tolvaj azonosításához.

 

Kétkerekűt lopott

Lezárult a nyomozás annak a férfinak az ügyében, aki eltulajdonított Szegeden egy biciklit.

 

Elfogták

Többrendbeli kifosztás és más bűncselekmények miatt indult büntetőeljárás a Bicskei Rendőrkapitányságon egy helyi lakossal szemben.

 

Remekeltek

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapata a 2. helyen végzett az Országos Rendőr Kispályás Labdarúgó Bajnokságon. Kollégáink ezzel a sikerrel jogot nyertek a Belügyminisztérium szervei részére szervezett tornán való részvételre is.

 

Közösen ellenőriztek

A kunszentmiklósi rendőrök a közlekedési hatóság közreműködésével nézték át az autókat.