Házhoz megyünk program vagyonvédelmi vetélkedője Szekszárdon

2016. 04. 01., p - 12:14
Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök és a vagyonvédelmi szakemberek megbeszélték a területi vetélkedő lebonyolításának részleteit.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának munkatársai a vagyonvédelmi cégek szakembereivel 2016. április 1-én 9 órakor a Tolna Megyei Rendőr- főkapitányság tanácstermében a Házhoz megyünk vagyonvédelmi program folytatásáról tanácskoztak.

A szakemberek a területi vetélkedő időpontját és helyszínét beszélték meg és a lebonyolításáról tanácskoztak.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.