Siófokon is „Házhoz megyünk!”

2015. 11. 17., k - 17:02
Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Megnyílt a második információs pont.

Somogy megyében Kaposvár után Siófokon is információs pont létesült, amelynek nyitórendezvényét 2015. november 17-én tartották a Sió Plázában.


A rendezvényen részt vett a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának vezetője, Dr. Jávorszkiné Dr. Molnár Magdolna c. r. alezredes, a Siófoki Rendőrkapitányság vezetője, Király Richárd r. alezredes, a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Somogy Megyei Szervezetének és az Aegon Biztosító Zrt. megyei irodájának képviselője, valamint városőrök és polgárőrök.


A program elsődleges célja, hogy a vagyonbiztonság növelésének érdekében az állampolgárok közvetlenül, szakértőktől kapjanak hasznos tanácsokat értékeik biztonságos megóvásának érdekében. A rendőrök minden hónapban, egy héten keresztül látják el hasznos tanácsokkal az érdeklődőket. A helyszíneken bűnmegelőzési előadások, prevenciós tanácsadások keretében kapnak tájékoztatást az érdeklődők, továbbá megismerkedhetnek vagyonvédelmi eszközökkel is.


A rendezvénysorozatot 2016. május hónap végén egy országos vagyonvédelmi vetélkedő zárja, amelyen a csapatok településenként/településrészenként, a következő összetételben vehetnek részt: 1 fő nagyszülő, 1 fő szülő, 1 fő általános iskola felső tagozatos gyermek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.