Egy hétvége, több program

2016. 11. 03., cs - 14:57
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

„Házhoz megyünk” és „Bike Safe” bűnmegelőzési programok, valamint határvadász toborzás, egy időben egy helyen Jászkiséren.

A jászsági rendőrök 2016. október 30-án a jászkiséri művelődési házban több témakört is felölelő tájékoztatással és tanácsokkal várták az érdeklődőket. A „Házhoz megyünk” programon belül lakásbetörés, autólopások és feltörések megelőzésével kapcsolatban adtak felvilágosítást, a „Bike Safe” keretein belül pedig kerékpár-regisztrálás lehetőségével várták az érdeklődő lakosságot. A rendőrök ugyanezen a helyszínen és időpontban a hivatásos szolgálatra elhivatottságot érzők számára is tájékoztatást nyújtottak a határvadász-képzéssel kapcsolatban. A közel száz jelenlévő közül többen vittek el jelentkezési csomagot a helyszínről.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.