Toborzás a sümegi tavaszi fesztiválon

2017. 05. 07., v - 09:57
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Tapolcai Rendőrkapitányság toborzó csoportja a sümegi Gesztenyevirág Fesztiválon is folytatta a rendőri hivatás iránt érdeklődők tájékoztatását.

A tapolcai rendőrök 2017. május 6-án Sümegen, a Gesztenyevirág Fesztiválon szólították meg a rendőri hivatás, azon belül is határvadász-képzés iránt érdeklődőket. A Palotakertben felállított információs standnál a legtöbben a képzéshez szükséges feltételekről kértek felvilágosítást. A toborzók minden érdeklődőt tájékoztattak a határvadászok tevékenységéről, a rendőri feladatokról, valamint részletesen ismertették a jelentkezéshez szükséges személyi, egészségügyi, pszichikai és fizikai megfelelés alapvető feltételeit.

A rendőrök jelentkezési egységcsomaggal is készültek a konkrét elhatározással érkezőknek.

A határvadász-képzéssel kapcsolatban az érdeklődők tájékoztatást kaphatnak a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, a helyi rendőrkapitányságokon, illetve a rendőrség honlapján.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Holttestet találtak Szegeden

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság járőrei egy holttestet találtak Szegeden. A nyomozók vizsgálják az eset körülményeit.