Fegyverek a gázolónál - videóval

2016. 08. 26., p - 04:28
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Elütött egy kerékpárost, majd megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott egy férfi Békéscsabán. A rendőrök elfogták és a házában fegyvereket, halászhálókat találtak, amelyekkel a gyanú szerint engedély nélkül vadászott, halászott.

Közúti baleset okozásával, segítségnyújtás elmulasztásával és más bűncselekményekkel gyanúsítható férfit fogtak el a Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei. A baleset 2016. augusztus 12-én 6 óra 15 perc körül történt Békéscsabán. Egy személygépkocsi vezetője elütött egy kerékpárost, majd megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. A kerékpáros férfit a mentők életveszélyes sérüléssel vitték kórházba. A minden részletre kiterjedő helyszíni vizsgálattal egy időben a rendőrök adatgyűjtésbe kezdtek. Valamennyi, a balesettel kapcsolatba hozható információt igyekeztek összegyűjteni. A nyomozást a rendőrség felhívására érkező lakossági bejelentések is segítették.

 

A békésszentandrási férfit, aki a gyanú szerint elütötte és magára hagyta a sérült kerékpárost, 2016. augusztus 24-én Békéscsabán, a Kazinczy utcában fogták el a rendőrök. A kocsiján a baleset óta több sérült alkatrészt kicseréltetett. Elfogásakor az autójában mintegy 30 kilogramm élő halat, a lakásán pedig légpuskákat, sportfegyvereket, egy házilag készített fegyvert és hálókat találtak. A férfi a gyanú szerint engedély nélkül halászott és vadászott. A több bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 43 éves T. J.-t a Békéscsabai Rendőrkapitányság őrizetbe vette.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogatóparancs !

Rákos Istvánt keressük az erdőkertesi életellenes bűncselekménnyel kapcsolatban.

 

Keressük őket

Az egri rendőrök lopás miatt folytatnak eljárást.

 

Lezárt akta: „Na mi van, nem ütöd le?"

A nagykátai rendőrök befejezték azt a büntetőügyet, amelynek tettesei – egy 34 éves nő és akkor 17 éves társa - a gyanú szerint a nagykátai vasútállomáson elvették áldozatuk 3.000 forintját és 3 szál cigarettáját miközben egyikük meg is ütötte.