Garázdák rendőrkézen

2017. 04. 14., p - 22:39
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A kőbányai rendőrök a helyszínen elfogták a három férfit.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2017. április 14-én délután a Budapest X. kerület, Kozma utcában haladó 68-as buszon tartózkodó B. Ferencet és feleségét két férfi azzal szólította meg, hogy az asszonyt szeretnék húsvét alkalmából meglocsolni.

A házaspár ez ellen tiltakozott, ami miatt szóváltás, majd dulakodás alakult ki a férfiak között, akik kölcsönösen ütni kezdték egymást. A verekedés közben B. Ferenc egy kést vett elő, aminek hatására a másik két férfi abbahagyta bántalmazását.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányság járőrei a három férfit a helyszínen elfogták és előállították a kerületi rendőrkapitányságra. Az ügyben garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás, a férfiak elszámoltatása folyamatban van.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Fókuszban a vasúti közlekedés az iskolában

A kunszentmiklósi balesethelyszínelő általános iskolásokkal beszélgetett a balesetekről és azok megelőzésének lehetőségeiről. A legfontosabb téma a vasúti közlekedés biztonsága volt.

 

Derik már biztonságban van

A törökszentmiklósi férfi olyan bánásmódot tanúsított kutyájával szemben, ami miatt Derik maradandó egészségkárosodást szenvedett. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

 

Termesztett csendélet

Munkába indult az a miskolci férfi, akit a rendőrök a kapuban feltartóztattak, mivel a gyanú szerint a feltételezett elkövető marihuánát termesztett.