Jármű önkényes elvétele Nagylócon

2017. 06. 20., k - 10:21
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Vezetői engedély nélkül, ittasan, egy forgalomból kivont traktorral ütközött egy nagylóci ingatlan kerítésének egy 27 éves férfi.

A Szécsényi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a 27 éves B. Zsolt ellen.   

A nyomozás adatai alapján a férfi 2017. június 19-én a délutáni órákban az egyik nagylóci tanyáról a tulajdonos tudta és engedélye nélkül elvitte annak forgalomból kivont traktorát, majd a járművel az út menti vízelveztő árokba és az egyik helyi ingatlan kerítésének hajtott. A férfi ezt követően gyalog távozott a helyszínről. B. Zsoltot a rendőrök a bejelentést követően rövid időn belül elfogták és a Szécsényi Rendőrkapitányság épületébe előállították. A 27 éves férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív jelzést mutatott, valamint az is kiderült, hogy vezetői engedéllyel sem rendelkezik.

A nyomozók B. Zsoltot jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A Szécsényi Rendőrkapitányság a férfi ellen eljárást indított továbbá ittas járművezetés vétség és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt is.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem adta meg

Egy személygépkocsi vezetője az „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla ellenére úgy hajtott be az útkereszteződésbe, hogy baleset lett a vége.

 

Remekül szerepeltek

Az előkelő hatodik helyen végzett a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság csapata az országos strandröplabda bajnokságon.

 

Felismeri?

A győri nyomozók az állampolgárok együttműködését kérik az ismeretlen elkövető azonosításához.