Kiugrott az ablakon

2015. 10. 03., szo - 09:40
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A férfi menekülés közben kiugrott egy első emeleti ablakon.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat J. Mihály 27 éves tatabányai lakossal szemben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2015. szeptember 30-án 16 óra 45 perc körüli időben egy Budapest V., Bécsi utcai turistaszálló első és második emeleti szobáiba próbált meg bejutni. A recepciós a biztonsági kamera felvételén észrevette, hogy a férfi bemegy az egyik szobába, ezért felment a második emeletre, ahol megzavarta a gyanúsítottat. A férfi az eltulajdonított értékek megtartása végett dulakodni kezdett a recepcióssal, majd elmenekült a szállodai szintről. Az első emelet egyik szobájának ablakán kiugorva azonban olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy J. Mihály nem tudott tovább menekülni. Sérülésének ellátása végett a mentők a helyszínről kórházba szállították.

A kiérkező rendőrök megállapították, hogy a második emeleti szobából az ott lakó hölgy táskája, pénztárcája és mobiltelefonja tűnt el, amelyeket az egyik mosdóban megtaláltak.

A férfival szemben - őrizetbe vétele mellett - a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le, egyben előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam