Laptopot akart lopni

2014. 02. 22., szo - 08:20
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az üzlet biztonsági őre érte tetten a 32 éves férfit.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Komáromi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya A. Imre ellen. A 32 éves komáromi férfi a gyanú szerint egy laptopot próbált meg eltulajdonítani egy komáromi bevásárlóközpontból. A gyanúsított először 2014. február 21-én az esti órákban ment be az üzletbe. A műszaki osztályon leszedte az egyik laptopról az áruvédelmi etikettet, majd egy táskába tette és visszatette a polcra. Néhány órával később visszatért a boltba, magához vette a táskát és fizetés nélkül távozni akart. Ekkor figyelt fel rá az üzlet egyik biztonsági őre, aki feltartóztatta a férfit és értesítette a rendőrséget. A kiérkező járőrök a helyszínen elfogták A. Imrét és előállították a Komáromi Rendőrkapitányságra. A férfi gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. A. Imrét kihallgatását követően szabadon engedték és kezdeményezték gyorsított eljárásban történő bíróság elé állítását.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.