Megbontották a pékség kerítését

2015. 09. 26., szo - 09:48
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy 19 éves férfit és fiatalkorú társát hallgatták ki gyanúsítottként a rétsági rendőrök.

A Rétsági Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást O. R. 19 éves diósjenői lakos és fiatalkorú társa ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsítottak megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy a 2015. szeptember 24-én 22 óra és 23 óra közötti időben a helyi pékség kerítését megbontották, majd a telep területéről pékárukat loptak el, és azzal a helyszínről távoztak.

A rendőrök a végrehajtott széleskörű adatgyűjtés alapján rövid időn belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 19 éves férfit és fiatalkorú társát, akiket a Rétsági Rendőrkapitányságra előállítottak és gyanúsítottként hallgattak ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hiába a futás

A rendőrök elfogták azt a sofőrt, aki igazoltatásakor kiugrott a kocsiból és meglépett. Mint kiderült, 11 külföldinek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Karóval támadt a fiú

A rendőrök azonnal elfogták azt a fiút, aki Miskolcon egy karóval ütötte le áldozatát, akitől a cipőjét, és a pénzét vette el.