Nem ment messzire lopni - Videóval

2014. 07. 15., k - 07:10
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A szomszéd lakásból tulajdonított el csaptelepeket a gyanúsított, akit a helyszínen elfogtak a komáromi rendőrök.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Komáromi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya L. Károly ellen. Az 50 éves helybéli férfi a gyanú szerint 2014. július 14-én hajnalban az ablakot betörve jutott be egy komáromi lakásba, ahonnan csaptelepeket tulajdonított el. A rendőrséget a szomszédok értesítették, miután az egyik üresen álló lakásból furcsa hangokat hallottak kiszűrődni. A helyszínre kiérkező egyenruhások a lakóházban adatgyűjtést végeztek, melynek során az egyik szomszédos lakásban lakó L. Károlyt is meghallgatták. A férfi a járőrök kérdéseire ellentmondásos válaszokat adott, ezért előállították a Komáromi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. A gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.