Nem ment messzire lopni - Videóval

2014. 07. 15., k - 07:10
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A szomszéd lakásból tulajdonított el csaptelepeket a gyanúsított, akit a helyszínen elfogtak a komáromi rendőrök.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Komáromi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya L. Károly ellen. Az 50 éves helybéli férfi a gyanú szerint 2014. július 14-én hajnalban az ablakot betörve jutott be egy komáromi lakásba, ahonnan csaptelepeket tulajdonított el. A rendőrséget a szomszédok értesítették, miután az egyik üresen álló lakásból furcsa hangokat hallottak kiszűrődni. A helyszínre kiérkező egyenruhások a lakóházban adatgyűjtést végeztek, melynek során az egyik szomszédos lakásban lakó L. Károlyt is meghallgatták. A férfi a járőrök kérdéseire ellentmondásos válaszokat adott, ezért előállították a Komáromi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. A gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megyei közgyűlési elismerések

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének és rendészeti rendőrfőkapitány-helyettesének tevékenységét is elismerték.

 

Pakson tartottak értekezletet

Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot szerveztek a városi rendőrkapitányságon, melyre a környék településeinek, valamint a körzetben működő szervezetek vezetői is meghívást kaptak.