Nyakon szúrta betegtársát

2014. 10. 10., p - 10:09
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A Pest megyei rendőrök őrizetbe vették azt a 37 éves férfit, aki egy pomázi egészségügyi intézményben egy bicskával nyakon szúrta betegtársát.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást folytat emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt M. László 37 éves budapesti lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2014. október 8-án 22 óra körüli időben egy pomázi egészségügyi intézményben – minden előzmény nélkül – egy bicskával nyaktájékon szúrta az egyik betegtársát. A sértett a szúrás következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – könnyű sérülést szenvedett, azonban a bántalmazás módja és eszköze, valamint a támadott testtájék alkalmas lehetett volna arra, hogy a férfi halálát okozza.

M. Lászlót a pomázi járőrök a helyszínen elfogták, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték az előzetes letartóztatásának elrendelését.

A 37 éves férfi ellen a további eljárást – őrizetbe vétele mellett – a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Láthatóan nem unták

Minden tudni és szórakozni valót belepréseltek a szigetszentmiklósi rendőrök abba a néhány órába, amíg alsós diákok figyelmét kellett lekötniük. Bóbiskoló, ásító gyermekarc nem volt, csak pirospozsgás, mosolygó és koncentráló.

 

Ivó napi művelet

Az ittas vezetők kiszűrésére szervezett, 2 órás akcióban ellenőrzött 3666 sofőr közül 27-en vették szó szerint a mai névnapot. Tizenegy járművezető bűncselekményi kategóriát fújt.

 

Embercsempész bukott le Tolna megyében

Dunaszentgyörgy térségében állítottak meg a Tolna megyei Rendőr-főkapitányság Bátaszéki Autópálya Alosztály járőrei egy taxit, melyben a sofőr 5 illegális migránst szállított.