Önbíráskodás miatt kerültek előzetes letartóztatásba

2016. 11. 01., k - 05:31
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A három férfi egy dunavarsányi rendezvényháznál bántalmazta a sértettet és pénzt követeltek tőle.

Önbíráskodás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya Sz. László 51 éves szigethalmi, B. Norbert 37 éves tököli és C. Zoltán 37 éves budapesti lakos ellen.

A gyanúsítottak egy motoros társaság tagjaiként 2016. október 29-én az esti órákban jelentek meg a sértett által üzemeltetett rendezvényháznál. Az 51 éves gyanúsított egy korábbi elszámolási vitára hivatkozva több mint 6 millió forintot követelt a sértettől.

Sz. László a férfit először egy bukósisakkal megütötte, majd társaival - a tartozás kikényszerítése céljából - megfenyegették és tettleg bántalmazták.

A helyszínre érkező járőrök a gyanúsítottakat elfogták, előállították a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket.

Az illetékes bíróság 2016. október 31-én elrendelte az előzetes letartóztatásukat.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

Állati csontokat találtak a közelmúltban egy balástyai tanya falában.

 

A migráció, mint üzlet

Ezzel a címmel szervezett szakmai konferenciát a KR NNI. A kétnapos képzés során a szakemberek az illegális migrációra épülő nemzetközi szervezetek által elkövetett bűncselekmények elleni küzdelem legújabb kihívásait vették górcső alá.

 

Életet mentettek a jászsági rendőrök

A jászapáti rendőrök több mint fél óráig alkalmaztak mellkaskompressziót egy eszméletlen 74 éves jászberényi férfi megmentése érdekében, aki az időben megkezdett újraélesztésnek köszönhetően életben maradt.