Rabolt, rongált és garázdálkodott egy 15 éves letenyei fiú

2016. 05. 28., szo - 08:42
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal fejezte be a nyomozást.

A kamasz fiú 2015. szeptember 30-án a késő esti órákban Nagykanizsán követett egy nőt, majd lekapta válláról táskáját és elfutott vele. Egy hónappal később a Rozgonyi utcában parkoló egyik autón végiggyalogolt, majd a gépkocsi motorházának tetejét több helyen késsel átszúrta. Egy másik alkalommal 2015. november 6-án este Letenyén, kétszer fejbe ütött és mellkason rúgott egy férfit, majd elvette tőle a telefonját. Negyed órával később egy várakozó gépkocsiból tulajdonított el egy láncfűrészt.  

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság a 15 éves letenyei fiú ellen rablás és kifosztás bűntett, valamint rongálás és garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Zalaegerszegi Járási és Nyomozó Ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.