Születésnapján érte a halál az idős férfit

2015. 05. 24., v - 07:51
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség őrizetbe vette a bácsi bántalmazásával gyanúsított B. Csabát.

Halált okozó testi sértés bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság őrizetbe vette a 45 éves B. Csabát, aki a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. május 23-án délután esztergomi otthonukban bántalmazta 88 éves lakótársát, aki az őt ért ütések következtében életét vesztette.

 

A rendőrséget a lakótársak egyik ismerőse értesítette, miután a gyanúsított élettársától megtudta, mit tett B. Csaba. A rendőrök, amint tudomást szereztek a bűncselekményről, az idős férfi otthonához siettek, de a bácsi életét már sem ők, sem a helyszínre hívott mentők nem tudták megmenteni. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói a 45 éves esztergomi férfit gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi nem ismerte el a bűncselekmény elkövetését.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A haza szolgálatáért

Állami ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából több Békés megyében szolgálatot teljesítő rendőr és rendőrségi dolgozó részesült elismerésben.

 

36 év szívvel, lélekkel

Leköszönt a Békési Rendőrkapitányság vezetője, Ladányi Zoltán r. ezredes, aki hivatásos szolgálati idejének felét rendőrkapitányként töltötte.

 

Rendőrkézen a betörő

Motoros felszerelést és napozó ágyakat lopott egy csongrádi házból egy férfi, a rendőrök elfogták.

 

Hiába bújt el, a rendőrök elfogták

A kiskunhalasi rendőrök a földön, a házak tetején, a Készenléti Rendőrség drónja a levegőből kereste az elkövetőt. Munkájukat a város térfigyelő rendszere is segítette.