Traktor csipesszel

2014. 09. 11., cs - 09:43
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Két megye rendőrei közösen fogták el a traktorral furikázó kiskunmajsai férfit.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Kiskunmajsa Rendőrőrse nyomozást folytat jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt H. Ferenc 50 éves kiskunmajsai lakos ellen.

 

A rendelkezésre álló adatok alapján a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2014. szeptember 9-én 21 órakor egy Kiskunmajsa, kígyóspusztai tanya mögötti területen hagyott, lezáratlan állapotú MTZ 82-es, fakitermelésre használatos csipesszel ellátott mezőgazdasági vontatóval ismeretlen helyre távozott a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül.

A rendőrök felvették a kapcsolatot a Mórahalmi Rendőrőrs állományában szolgálatot teljesítő ruzsai körzeti megbízottal, aki értesítette egyenruhásainkat 2014. szeptember 10-én 9 óra 30 perckor, hogy Ruzsa település egyik tanyáján megtalálta a keresett traktort.

Kiskunmajsa Rendőrőrs nyomozói néhány percen belül megérkeztek a helyszínre, ahol elfogták H. Ferencet, és a traktort is lefoglalták.

A férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését, gyanúsítotti kihallgatását követően szabadlábon védekezhet.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Láthatóan nem unták

Minden tudni és szórakozni valót belepréseltek a szigetszentmiklósi rendőrök abba a néhány órába, amíg alsós diákok figyelmét kellett lekötniük. Bóbiskoló, ásító gyermekarc nem volt, csak pirospozsgás, mosolygó és koncentráló.

 

Ivó napi művelet

Az ittas vezetők kiszűrésére szervezett, 2 órás akcióban ellenőrzött 3666 sofőr közül 27-en vették szó szerint a mai névnapot. Tizenegy járművezető bűncselekményi kategóriát fújt.

 

Embercsempész bukott le Tolna megyében

Dunaszentgyörgy térségében állítottak meg a Tolna megyei Rendőr-főkapitányság Bátaszéki Autópálya Alosztály járőrei egy taxit, melyben a sofőr 5 illegális migránst szállított.