Babakocsit loptak, keressük őket – képekkel

2017. 03. 21., k - 15:18
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az angyalföldi rendőrök keresik azt a háromfős társaságot, akik elloptak egy babakocsit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányság 01130/526/2017. bűnügyi számon nyomozást folytat lopás vétség gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint két férfi és egy nő 2017. február 12-én 16 óra és 17 óra 10 perc között bement egy Budapest XIII. kerületi bababoltba, ahol elterelték az eladó figyelmét, és elloptak egy babakocsit.

Az elkövetőkről a bolt biztonsági kamerája felvételeket készített.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képeken látható személyeket felismeri, jelenlegi tartózkodási helyükkel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ”Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Szabó János

A siklósi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 68 éves férfi eltűnése kapcsán.

 

A lopott kártyával fizettek

A mezőkövesdi rendőrök elfogták az a két asszonyt, akik egy bogácsi kempingből eltulajdonított bankkártyával különböző üzletekben cigarettát és élelmiszereket vásároltak.

 

Közös akciót tartottak

A Szendrői Rendőrőrs illetékességi területén a fakitermelés végzése, illetve a faanyag kereskedelmének és szállításának ellenőrzése volt a feladat.

 

Kamerát lopott, azonban látták

Egy okos kamerával a kabátja zsebében akart távozni egy szegedi üzletből egy helybeli férfi, aki azonban az áruért nem fizetett. A rendőrök elfogták.