Állatkínzás Nyírbogáton

2015. 04. 27., h - 14:13
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrségi eljárás adatai szerint egy 10 éves fiú akasztotta fel a kiskutyát.

Kertjük végében egy nyakánál fára felakasztott kiskutyát talált egy nyírbogáti család 2015. április 25-én. Az állat hátsó lábai érték a földet, így még azelőtt ki tudták szabadítani, hogy megfulladt volna. A kutyát az Állatbarát Alapítvány menhelyére vitték. Az ügyben a Nyírbátori Rendőrkapitányság állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanújával rendelt el nyomozást. A rendelkezésre álló adatok alapján a kiskutyát egy 10 éves környékbeli fiú akasztotta fel, mert családját idegesítette az ugatás.

 

Bodza már jól van. (Fotók az Állatbarát Alapítvány engedélyével)


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két napon belül

Az ózdi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a gépkocsivezetőt, aki autójával elsodort egy gyalogost, és segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről.

 

Lezárt-akta: csalás miatt kell felelniük

Egykori munkáltatója eszközeit, felszerelését használta, több személyes tárgyát és értékét eltulajdonította három férfi Hódmezővásárhelyen. A feltételezett elkövetők ellen nagyobb értékre elkövetett csalás bűntette és hamis magánokirat felhasználása vétség megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A hódmezővásárhelyi rendőrök az ügy vizsgálatát befejezték.

 

Lezárt-akta: ellopta, elaludt

Ittasan ült volán mögé, majd elaludt egy hódmezővásárhelyi férfi. A rendőrök befejezték a nyomozást és vádemelést javasolnak az ügyében.

 

Ki ismeri fel?

A szigetszentmiklósi rendőrök állampolgárok segítségét kérik az azonosításhoz.