Felesége ékszereivel távozott

2016. 02. 10., sze - 09:46
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

A ruházatátvizsgáláskor a pécsi járőrök a gyűrűt és a fülbevalót is megtalálták.

A 35 éves L. Józsefet gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök, mert a rendelkezésre álló adatok alapján 2016. február 9-én 15 óra körüli időben Pécsett, a Mezőszél utcában volt felesége haját megtépte, majd füléből a fülbevalót kivette, és a kezéről a karikagyűrűt lehúzta. A férfi ezt követően az arany ékszerekkel a helyszínről gyalogosan távozott.

Negyed óra múlva a rendőrök L. Józsefet a Belvárosban elfogták, a ruházatátvizsgáláskor az ékszereket is megtalálták nála. Előállítását követően gyanúsítottként kihallgatták, vele szemben kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Pécsi Rendőrkapitányság folytatja a büntetőeljárást. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keressük a verekedőket

Belekötöttek egy utasba a 3-as villamos megállójában és verték meg a villamoson.
A BRFK a lakosság segítségét kéri egy II. kerületben történt verekedés ügyében.

 

6 fő migráns, 1 fő embercsempész elfogva

A Rétsági és a Balassagyarmati Rendőrkapitányság járőrei fogták el azt a bolgár állampolgárságú embercsempészt, aki Rétságon a rendőri jelzésre nem állt meg járművével, majd Balassagyarmaton egy áram ellátó transzformátornak ütközött.

 

Ittas sofőrök rendőrkézen

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 17 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 39. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Cáfolat

Valótlanul idézi a Blikk a BRFK-t.