Hírek Bács-Kiskun megyéből

2014. 07. 03., cs - 08:18
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

Megyénkben az elmúlt 24 órában négy közúti közlekedési baleset személyi sérüléssel, hét anyagi kárral végződött.

 

A Bajai Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési őrizetbe vette B. Jolán 51 éves sükösdi lakost, aki 2014. július 2-án 11 óra 40 perckor az egyik bajai üzletben kibontott egy hajfestéket tartalmazó dobozt, annak tartalmát a táskájába rejtette és azt nem fizette ki. Az üzlet alkalmazottai figyelemmel kísérték a nő cselekményét és a történtekről értesítették a rendőrséget.

 

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja őrizetbe vette F. Antal 45 éves soltvadkerti lakost. A férfi 2014. július 2-án 15 óra 15 perckor Kiskunhalason az utcán arcon ütötte élettársát, aki ennek következtében a földre esett. A 35 éves nő a bántalmazás során az elsődleges adatok alapján 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett. 

 

A Bácsalmás Határrendészeti Kirendeltség idegenrendészeti eljárást indított két koszovói állampolgárral szemben, akiket 2014. július 2-án 5 óra 55 perckor Bácsalmás belterületén, a központi buszpályaudvaron ellenőriztek a járőrök. A külföldiek magyarországi jogszerű tartózkodásukat igazolni nem tudták, ezért elfogták és előállították őket a kirendeltségre. A férfiakat idegenrendészeti őrizetbe vették a rendőrök, őket a Kiskunhalasi Őrzött Szálláson helyezték el.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tetten ért betörő

A szombathelyi rendőrök a helyszínen elfogták azt a 41 éves férfit, aki egy gyógyszertárba tört be tegnap éjjel.

 

Lopás miatt keressük!

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Halálos közlekedési baleset Kisújszállásnál

Egy férfi életét vesztette, továbbá hárman megsérültek, abban a közúti balesetben, ami a 4-es főúton Kisújszállás külterületén történt. A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek.