Közlemény

2017. 03. 31., p - 13:56
Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök garázdaság és rendzavarás szabálysértésének elkövetése miatt egy férfit állítottak elő Szeged Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalából.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékeny-irányítási Központjába 2017. március 31-én 9 óra 20 perckor érkezett bejelentés, mely szerint egy férfi Szeged Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalában megtartott nyilvános közgyűlést bekiabálással zavarja.  

A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy az intézkedés alá vont férfi kiabálással, illetve papírok karzatról díszterembe dobálásával folyamatosan zavarta a közgyűlést. Garázda cselekményét a rendőri felszólítás ellenére sem hagyta abba, ezért a járőrök őt szabálysértés továbbfolytatása miatt előállították. Mivel a férfi az intézkedésnek ellenszegült, a rendőrök megbilincselték.  

Ellene garázdaság és rendzavarás szabálysértése miatt indult eljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megtalálták

A gödöllői rendőrök egy nádas közepén találtak rá az eltévedt idős férfira.

 

Ukrajnában fogták el

A gyanú szerint a grúz férfi részt vett a 2019-ben történt debreceni pénzváltó alkalmazottjainak kirablásában.

 

Emberölés kísérlete a gyanú

A Pest megyei rendőrök a helyszínen elfogták azt a 35 éves román férfit, aki a gyanú szerint a testvérével folytatott vita közben, békítésükre siető ismerősét nyakon szúrta.

 

A rablónak bilincs, a rendőrnek jutalom

A feltételezett elkövető bicskával és símaszkban követelte egy III. kerületi benzinkút bevételét. Három napon belül elfogták a budapesti rendőrök.

 

Festőlétráról a fegyházba

Rács mögött a budatétényi nyugdíjasokra szakosodott bűnbanda utolsó tagja is. A 31 éves budapesti férfi egy évig bujkált a hatóságok elől. Alkalmi munkásként épp egy lakást festett, amikor a KR NNI fejvadászai a múlt héten elfogták.