Nem adta vissza a talált pénztárcát

2017. 01. 22., v - 09:08
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség őrizetbe vett egy férfit, aki Medgyesegyházán talált egy pénztárcát, kivette belőle a pénzt, majd a tárcát bedobta egy postaládába.

Elveszítette a pénztárcáját egy fiatal lány 2017. január 21-én délelőtt Medgyesegyházán a Bercsényi utcában. Édesanyjával végigmentek azon az útvonalon, ahol járt, de nem találták meg a tárcát, ezért bejelentést tettek a történtekről a rendőrségen. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei a közelben lévő térfigyelő kamera felvételeinek segítségével azonosították a férfit, aki felvette a földről a lány pénztárcáját. A 26 éves medgyesegyházi férfit rövid időn belől elfogták. Elismerte, hogy ő vette magához az elhagyott tárcát, amit meg sem próbált visszajuttatni a tulajdonosának. Kivette belőle a pénzt, majd bedobta egy postaládába. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a férfit tulajdon elleni szabálysértés miatt őrizetbe vette és a rendőrkapitányság munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják. A lány a pénzét visszakapta a rendőröktől.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: ingázó betörő

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy gyulai férfi ellen, aki Szegeden több családi házat tört fel.

 

A mérleg: hétrendbeli lopás

A rendelkezésre álló adatok alapján hét bűncselekményt követett el egy férfi az elmúlt időszakban Kunmadarason. A karcagi rendőrök kitartó munkája vetett véget a sorozatnak.

 

Még kismotorral sem szabad!

A soproni rendőrök egy vélhetően ittas járművezetővel szemben intézkedtek, aki segédmotor-kerékpárral közlekedett a városban.

 

50 helyett 103

A személygépkocsi vezetője a megengedett sebesség több mint kétszeresével hajtott a 22-es számú főúton.