Szerszámokat loptak

2015. 12. 03., cs - 09:06
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy 19 éves, egy 33 éves és egy 41 éves férfi ellen javasolt vádemelést a Nagykanizsai Rendőrkapitányság.

A gyanú szerint a 19 éves és a 33 éves férfi 2015. április és június közötti időszakban egy tótszerdahelyi faipari üzemcsarnokba többször betört, ahonnan különböző szerszámokat, fűkaszát, sarokcsiszolót és fúrógépet tulajdonított el. A zalai rendőrök házkutatást végeztek a két férfinál, ahol megtalálták az eltűnt eszközök egy részét. A 33 éves férfi vallomásában elmondta, hogy a többi szerszámot értékesítették egy 41 éves nagykanizsai férfinak, ahol szintén egy házkutatás során találták meg az eltulajdonított eszközöket.

A Nagykanizsai Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a 33 éves és a 19 éves férfi ellen lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt, a 41 éves nagykanizsai férfi ellen orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Nagykanizsai Járási Ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.