Zala megyei balesetek

2017. 07. 16., v - 09:28
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két súlyos, három könnyű sérüléssel és két anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Nagykanizsán, 2017. július 15-én 9 óra 5 perckor a Hevesi utcában közlekedett egy férfi Nissan típusú személyautóval, amikor eddig még ismeretlen körülmények között a gyalogátkelőhelyen elütött egy gyalogost, aki könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.  

Egy férfi közlekedett kerékpárjával Nagykanizsán 10 óra 10 perc körül a Kaposvári út irányából a Csónakázó tó felé, amikor a lejtőn elvesztette uralmát a kerékpár felett és elesett. A férfi a balesetben súlyos sérülést szenvedett.

Egy hölgy Zalaegerszegen, a Vizslaparki úton állt 17 óra 30 perc körül, amikor kilépett a kerékpárútra és az ott közlekedő kerékpáros fellökte. A balesetben a nő súlyos sérülést szenvedett.

Zalaegerszegen közlekedett egy férfi 21 óra 45 perckor Opel típusú személyautóval a Kosztolányi téren a Dísz tér felé, amikor a kereszteződésnél eddig még tisztázatlan körülmények között összeütközött egy Volkswagen típusú személyautóval. A balesetben egy személy könnyű sérülést szenvedett.

a

Egy nő az utasaival közlekedett az esti órákban Toyota típusú személyautóval Nova irányából Mikekarácsonyfa felé, amikor ismeretlen körülmények között letért az útról és vízelvezető árokba hajtott. A balesetben a sofőr és utasai nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedtek.

a


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halmozta a közlekedési jogsértéseket

A Kalocsai Rendőrkapitányság egyenruhásai őrizetbe vettek egy 21 éves fajszi férfit, aki ittasan, az eltiltás hatálya alatt úgy vezetett, hogy cserbenhagyás – és egy korábbi ittas vezetés – miatt büntetőeljárás volt folyamatban ellene.

 

Forró nyomon

Egy órán belül elfogták a dorogi rendőrök azt a férfit, aki egy tokodi családi házba akart betörni.

 

Teljes útlezárás az M43-as autópályán

Pályakarbantartási munkálatok és műszaki mentés miatt teljes szélességében lezárták az M43-as autópálya Makó felé vezető oldalát Maroslele közelében, ahol tegnap halálos baleset történt.

 

Meglopta a munkatársát

A férfi és ismerőse közel 1,5 millió forint készpénzt és arany ékszert lopott. A debreceni rendőrök befejezték a nyomozást.