Baleset miatt forgalomkorlátozás a 4-es számú főúton

2013. 08. 25., v - 16:41
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az egyik forgalmi sávot lezárták a baleset helyszínelésének idejére Szolnok külterületén.

Szolnok külterületén a 4-es számú főút 100-as kilométer szelvényének közelében történt közúti közlekedési baleset 2013. augusztus 25-én 16 óra 10 perc körüli időben. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján két személygépkocsi ütközött a Budapest felől Debrecen irányába tartó forgalmi sávban. A balesetben két személy sérült meg, akiket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vittek. A rendőrség a baleset helyszínelésének idejére a Debrecen felé haladó egyik forgalmi sávot lezárta, rendőri irányítás mellett halad a forgalom.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Aznaposok és másnaposok

A budapesti rendőrök újra a hétvégi bulikból alkoholos állapotban volán mögé ülő járművezetők kiszűrésére szerveztek akciót vasárnap reggel.

 

Ámokfutásból őrizetbe

Egy szolnoki férfi alig egy óra alatt két ház ablakát megrongálta, pénzt és tárcát lopott, elvitt egy gépkocsit, majd azzal 3 balesetet okozott.

 

Lezárt akta: Felelsz vagy mersz!

A monori rendőrök befejeztek egy 2020-as büntetőügyet, amiben a gyanú szerint tinédzserek bújtak egy kamuprofil mögé, amin keresztül pornográf felvételeket kértek a sértettől. Később közzétették az interneten.