Baleset szemtanúit keresi a Tapolcai Rendőrkapitányság

2015. 08. 08., szo - 12:28
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Két személygépkocsi ütközött Gyulakeszi és Nemesgulács között.

A Tapolcai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat a 19040/588/2015. büntető számon a 35 éves tapolcai T. Zoltán ellen cserbenhagyás vétségének megalapozott gyanúja miatt. A rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított 2015. május 13-án 10 óra körül Volkswagen Polo típusú személygépkocsijával közlekedett Gyulakeszi és Nemesgulács települések között. Gyulakeszi után a kanyarokból kiérve egy egyenes lejtős útszakaszon előtte haladt egy kékeszöld színű Suzuki Swift típusú személygépkocsi, amely hirtelen fékezésbe kezdett. Ennek következtében a tapolcai férfi hátulról nekiütközött a gépkocsinak. A Suzuki megállt az út szélén, a férfi pedig személygépkocsijával kikerülte és továbbhaladt Nemesgulács irányába. A Volswagen vezetője később jelentkezett a rendőrségen, a Suzukit vezető sértett jelentkezését a nyomozóhatóság várja.

A Tapolcai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja hivatali munkaidőben a Tapolcai Rendőrkapitányságot a 87/412-322-es számon vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számon (h-cs: 8-16., p: 8-13.), illetve a nap 24 órájában elérhető 107-es és 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentő adatait a rendőrség bizalmasan kezeli.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopni akartak, őrizetbe kerültek

Három férfi próbált meg rézkábeleket elvinni egy békéscsabai telephelyről. A cég biztonsági kameráinak képét figyelő diszpécser azonban látta, mit csinálnak. Hívta a rendőröket, akik a helyszínen elfogták a férfiakat és két segítőjüket.

 

Keressük a tettest!

Az ismeretlen elkövető csavarokat és lemezalátéteket szerelt ki a sínek talpfájából a Dejtár és Ipolyvece közötti vasútvonalon.