Halálos baleset Tétszentkút külterületén

2016. 03. 19., szo - 22:01
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Felborult egy lovaskocsi a Mórichidára vezető földúton.

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrség ügyeletére 2016. március 19-én 20 óra körüli időben, hogy egy elhunyt személyt találtak Tétszentkút külterületén. A helyszíni adatok alapján egy férfi lovasocsival közlekedett a Mórichidára vezető földúton, amikor eddig ismeretlen okból felborult hintójával. A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Halálos baleset Tétszentkút külterülete


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Végiglopta az éjszakát

Négy bűncselekményt követett el néhány órán belül egy férfi Tatabányán. A rendőröknek köszönhetően többre már nem volt alkalma, ugyanis elfogták és őrizetbe vették.

 

Kapott az alkalmon

Slusszkulcsot talált egy komáromi parkolóban egy férfi. Ő azonban ahelyett, hogy a tulajdonost kereste volna meg, inkább a hozzá tartozó autót kutatta fel, amit aztán el is vitt.

 

Teljes útlezárás az M5-ös autópályán

Két kamion és egy kisteherautó ütközött Lajosmizse térségében, a Budapest felé vezető oldalon. A helyszínelés és műszaki mentés idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták a sztrádát.

 

Lezárt akta: Kifosztás és lopások

A szekszárdi nyomozók befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyben egy 28 éves medinai férfit gyanúsítottak meg kifosztás bűntett és több lopás elkövetésével.

 

Lezárt akta: „Letelt a munkaidőm”

Három motoros is felborult tavaly egy letakarítatlan, sáros útszakaszon Isaszegnél. A vizsgálat feltárta, foglalkozási szabályszegések idézték elő a baleseteket. A monori rendőrök vádemelést javasolnak egy cég műszaki igazgatója és két beosztottja ellen.

 

Rozmaring 30 euróért?

Ismét kamudrog-árusokat fogtak el a budapesti rendőrök. A két férfi marihuánaként adott el fűszert turistáknak, csalással gyanúsítják őket.