Koccanásos balesetek az M1-es autópályán

2014. 12. 19., p - 19:00
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A leállósávban helyszínelnek a rendőrök.

Az M1-es autópálya győri elkerülő szakaszán, 2014. december 19-én 18 óra 40 perckor két  anyagi káros baleset történt.

A sztráda főváros felé vezető oldalán, a 114-es km-szelvényben három jármű, a 116-os km-szelvényben két gépkocsi ütközött össze. Személyi sérülés nem történt.

A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy kellő figyelemmel és körültekintéssel vezessenek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Baleset-megelőzési céllal

A kiemelt baleseti okokra visszavezethető szabálysértések és szabályszegések, valamint a balesetek megelőzése érdekében ellenőriztek fokozottan a szentendrei rendőrök.

 

Földön, levegőben

Öt napon át tartó közlekedésrendészeti akciót bonyolítottak le a ceglédi rendőrök. A szervezett ellenőrzés-sorozatban 218 szabálytalankodó sofőrt szűrtek ki.

 

Végiglopta az éjszakát

Négy bűncselekményt követett el néhány órán belül egy férfi Tatabányán. A rendőröknek köszönhetően többre már nem volt alkalma, ugyanis elfogták és őrizetbe vették.

 

Kapott az alkalmon

Slusszkulcsot talált egy komáromi parkolóban egy férfi. Ő azonban ahelyett, hogy a tulajdonost kereste volna meg, inkább a hozzá tartozó autót kutatta fel, amit aztán el is vitt.

 

Teljes útlezárás az M5-ös autópályán

Két kamion és egy kisteherautó ütközött Lajosmizse térségében, a Budapest felé vezető oldalon. A helyszínelés és műszaki mentés idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták a sztrádát.