Közös ellenőrzés Sopronban

2017. 04. 10., h - 07:36
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A Soproni Rendőrkapitányság és a helyi polgárőr egyesület közös közlekedésrendészeti ellenőrzést tartott 2017. április 8-a és 10-e között Sopronban.

Az egyenruhások és a polgárőrök ellenőrzésének célja a közlekedésbiztonság javítása, fenntartása, az ittas vezetők kiszűrése, valamint a közterületen elkövetett bűncselekmények és szabálysértések megelőzése volt.

 Az ellenőrzések több helyszínen történtek, amely során 75 esetben végeztek ittasság ellenőrzést, ebből két alkalommal mutatott pozitív értéket az alkoholteszter. A két sofőrrel szemben büntető feljelentést tettek a rendőrök. A járművezetők ittasság ellenőrzésén túl a járőrök ellenőrizték az okmányok meglétét, azok érvényességének idejét is. A közlekedési szabályok megsértése miatt hét esetben helyszíni bírságot szabtak ki, többek között iratok, forgalmi engedély, vezetői engedély hiányossága, lejárata miatt.

A közös akció során a rendőrök és polgárőrök két rendezvény biztosításába is besegítettek, valamint egy anyagi káros és egy személyi sérüléses baleset helyszínén irányították a forgalmat.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újabb eredmény

A szlovák és magyar rendőrök ismételten együtt láttak el járőrszolgálatot.

 

Ki ismeri?

Szeméremsértés miatt keresik a gödöllői rendőrök a képeken látható férfit. Segítsen azonosítani!

 

Lezárták

Az 5205-ös út egy szakaszát teljes szélességében.

 

Elfogtak egy 62 éves embercsempészt

Az idős külföldi 42 határsértőt szállított egy ponyvás kisteherautóban, aminek rakterében elviselhetetlen hőség volt, amikor megállították a rendőrök.

 

Meglopták a tolvajt

A rendőrök eljárás alá vontak két férfit, akik közül az egyik Mezőkövesden ellopott egy gitárt, majd ismerőse később tőle tulajdonította el a hangszert.