Feljelentette magát, hogy bejusson a rendőrségre

2014. 09. 14., v - 10:44
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A valótlan segélyhívást tevő férfit őrizetbe vették a Vásárosnaményi Rendőrkapitányságon.

Tanúkihallgatásra kellett volna bemennie egy 25 éves férfinak a Vásárosnaményi Rendőrkapitányságra  2014. szeptember 13-án, de úgy gondolta, hogy az alig tíz kilométerre fekvő Ilk községből nem tud másként bejutni, mint hogy beviteti magát a rendőrökkel. Álnéven felhívta hát a 107-es segélyhívó számot, és önmagát jelentette fel bántalmazásért. A fiatalembert tényleg bevitték a kapitányságra, ahol valótlan bejelentés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Grúz embercsempész próbálkozott Tolnában

A Paksi Autópálya Alosztály egyenruhásai az M6-os autópálya és a 631-es út csomópontjában ellenőrizték a járművet, melynek rakterében 17 illegális migránst szállított a sofőr.

 

Lezárt ügyek: A bontás rontása

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet azzal a férfivel szemben, aki engedély nélkül szétbontott egy autót, és emiatt veszélyes anyagok kerültek a talajba.

 

Őrizetben a halmozó

Engedély nélkül elvitt autóval balesetet okozott, ivott és a járművezetéstől is eltiltották azt a 41 éves kompolti férfit, akinek személyi szabadságát a dunakeszi rendőrök korlátozták.

 

Lezárt ügyek: kétszer is kirabolta áldozatát

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet azzal a fiatalkorúval szemben folytatott le, aki két egymást követő napon is kirabolt egy férfit.