A rendőrök tatabányai roma gyermekeket jutalmaztak

2017. 06. 16., p - 06:08
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság és a tatabányai Füzes Utcai Általános Iskola között az együttműködés példaértékű.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság és tatabányai Füzes Utcai Általános Iskola vezetői a tanév kezdetén és befejezésekor több éve közösen értékelik az intézményben végrehajtott programokat, illetve a korábbi megállapodás szerint a prevenciós tevékenységbe bevont diákok munkáját.

Az iskola 2017. június 15-én tartotta évzáró ünnepségét, ahol a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi és Határrendészeti Osztály osztályvezetője, Kreidl Csaba r. alezredes a „DADA” programban aktívan szereplő 13 gyermeknek emléklapot és tárgyjutalmakat adott át.

Évzáró ünneőség a tatabányai Füzes Utcai Általános Iskolában
Évzáró ünnepség a tatabányai Füzes Utcai Általános Iskolában

Évzáró ünnepség a tatabányai Füzes Utcai Általános Iskolában


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újabb fogás

Egy 18 éves szerb sofőr ellen indul büntetőeljárás, aki kilenc embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Eljárás indult

A rendőrök nyomozás keretében vizsgálják a Balaton Sound könnyűzenei fesztivál óriáskerekén történt baleset körülményeit.

 

Elfogás

Büntetőeljárás indul egy 58 éves grúz sofőr ellen, aki hat embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.