Közlekedési rendőrök versenyeztek -videóval

2017. 06. 02., p - 14:09
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Baleset-megelőzési Bizottság 2017. június 1-jén Szolnokon rendezte meg a VII. Szakmai Közlekedésrendészeti verseny megyei döntőjét.

A verseny elméleti és gyakorlati feladatokból állt. A rendőrök a megyei forduló elméleti részén KRESZ és szakmai tesztlapot töltettek ki. A gyakorlati feladaton a versenyzők szolgálati gépkocsival és motorkerékpárral mutatták be vezetéstechnikai tudásukat, valamint karos forgalomirányításból is versenyeztek. Kosztyó Gábor rendőr alezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának vezetője nyitotta meg a versenyt.

A huszonnégy versenyző közül a legjobb karos forgalomirányító Szabó Sándor rendőr főtörzsőrmester, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztály munkatársa lett. A motorosok közül az I. helyezésnek járó kupát Cseh Tibor rendőr törzsőrmester, szintén a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztály járőre vehette át, míg a legjobb gépkocsizó rendőr Rékasi Róbert rendőr főtörzszászlós, a Szolnoki Rendőrkapitányság baleset-helyszínelője lett.

A szervezők különdíjakat is átadtak a megyei döntő eredményhirdetésén, így a legjobb KRESZ elmélet különdíját Rékasi Róbert rendőr törzszászlós, míg a legjobb szakmai elmélet különdíját Demény János rendőr főtörzsőrmester vehette át.

A három első helyezett képviseli megyénket a 2017. június 7. és 2017. június 9. között megrendezésre kerülő VII. Országos Rendőr Szakmai versenyen.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kifosztás a buszmegállóban

Két helyi férfit gyanúsítanak a salgótarjáni nyomozók azzal, hogy 64 éves beteges, gyenge fizikális állapotú ismerősüket fosztották ki.

 

Papucsban és melegítőben menekült

A budapesti és a monori rendőrök egy 52 éves férfit fogtak el, aki nem kezdte meg a lopás és emberrablás miatt kiszabott fegyház- és börtönbüntetését.

 

Családi tragédia

Egy férfi bántalmazta nagycsécsi otthonukban élettársát, aki a helyszínen elhunyt. A rendőrök őrizetbe vették az elkövetőt.

 

Egy nehéz nap estéje

A szegedi rendőrök előállították azt a helybéli férfit, aki bűncselekmények egész sorát követte el néhány óra alatt.

 

Jószerencsét

Ismét szabadnapos készenléti rendőr tett tanúbizonyságot elkötelezettségéről.  

 

Bonyhádon is megszervezték

A Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum aktuális ülését tartották meg a városi rendőrkapitányságon.