Nógrád megyei rendőrök sikere

2017. 01. 25., sze - 12:38
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Kiválóan szerepeltek a Nógrád megyei rendőrök a Belügyminisztérium Országos Síversenyén.

A napokban rendezte meg a Sátoraljaújhelyi Fegyház és Börtön a Zemplén Kalandparkban a Belügyminisztérium Országos Síversenyét. A 22. alkalommal megrendezett síversenyre negyven belügyminisztériumi szervezeti egység közel 140 versenyzője adta le nevezését. A rendezvény fővédnöke dr. Pintér Sándor belügyminiszter, védnökei pedig dr. Tóth Tamás bv. vezérőrnagy, a büntetés-végrehajtás országos parancsnoka, illetve Vincze P. Márton, a Magyar Rendvédelmi Sportszövetség ügyvezető elnöke voltak.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság nevezői a korábbi évekhez hasonlóan ismételten jó eredményeket értek el. A férfi sí kategória hármas korcsoportjában Hiesz Ferenc Richárd rendőr törzsőrmester bizonyult a legeredményesebbnek - továbbá a legjobb idő birtokosaként különdíjban is részesült -, míg a férfi sí kategória negyedik korcsoportban Kristóf Szabolcs rendőr százados második, Itczés Gyula nyugalmazott rendőr őrnagy harmadik, Istók István rendőr főhadnagy ötödik, míg Környei Attila rendőr alezredes tizennyolcadik helyezést ért el.

A legidősebb korosztálynál korábbi sikereit folytatva Hrabecz Gyula nyugalmazott rendőr alezredes ezüstérmesként végzett, aki a Magyar Rendvédelmi Spotszövetség különdíjában is részesült.

(Fotók: Sátoraljaújhelyi Fegyház és Börtön)


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnésnek indult

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon büntetőeljárás keretében folytatják tovább a keresést.

 

Cseh embercsempészeket fogtak el

A sofőrt és utasát a Bács-Kiskun megyei rendőrök őrizetbe veszik, a határsértőket pedig visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

 

Lezárt akta: betört és gyújtogatott

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy szegedi férfi ellen aki betört egy belvárosi ingatlanba, majd tüzet gyújtott.

 

Fogadónapot tart a főkapitány

Czinege László r. dandártábornok, Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Rendőr-főkapitánya fogadónapot tart a lakosság részére.