Rend van a kiskunhalasi táborban

2015. 08. 05., sze - 15:45
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Nem lázadtak az illegális bevándorlók.

A www.halasitukor.hu és a www.halasmedia.hu internetes portálon 2015. augusztus 4-én 17 óra 44 perckor Kitörtek a migránsok a halasi táborból” című közlése valótlan állításokról tájékoztatja az olvasókat. Az írással kapcsolatban a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság az alábbiakat tartja fontosnak nyilvánosságra hozni. 

 

A kiskunhalasi Gábor Áron laktanya területén a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal regisztrációs pontja mellett lévő, a rendőrség működtetésében létrehozott ideiglenes idegenrendészeti előállító ponton - a hivatkozott cikkben írtakkal ellentétben - az elmúlt napokban nem történt rendzavarás, az ott ideiglenesen elhelyezett illegális bevándorlók „nem törtek ki”, nem lázadtak, könnygáz és más kényszerítő eszköz alkalmazására sem került sor.

 

Az idegenrendészeti előállítóban és a településen a rendőrség fenntartja a közrendet és a közbiztonságot.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Embercsempész őrizetben

A szabolcsi nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették a külföldi férfit.

 

Lopott és rabolt

Emelte a tétet az a tiszaburai férfi, aki eleinte csak alkalmi lopásokat, később már rablást követett el. A karcagi rendőrök őrizetbe vették.

 

Lezárt akta: tányéros kenyértörés

Nem kapta vissza lemondott szállásának díját, ezért először „rabul ejtette” vendéglátója kerékpárját, majd 80 tányérját zúzta apró darabokra az a 40 éves zalaszentgróti nő, aki ellen rongálás miatt nyomoztak a ceglédi rendőrök.