Szexre kényszerítette férjét

2014. 10. 22., sze - 15:53
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Négy éven át szexuális aktusra kényszerítette férjét egy asszony. Ha a férfi ellenkezett, a nő megfenyegette, hogy álmában leszúrja. Az 56 éves férj végül a rendőrségtől kért segítséget.

Belefáradt 44 éves felesége terrorjába a fővárosi férfi, ezért október 6-án feljelentette a X. Kerületi Rendőrkapitányságon. Az ügyet a BRFK gyermek- és ifjúságvédelmi osztálya vette át.

– A férfi elmondta, felesége hetente többször arra kényszerítette, hogy szexuálisan kielégítse – tájékoztat Révai Mónika alezredes, az osztály vezetője. – Állítása szerint a nőnek van egy szeretője, de az nem mindig teljesített megfelelően, ilyenkor rá hárult a feladat. Október 7-én őrizetbe vettük a budapesti T. Lászlónét, aki mindent tagadott, ezért meghallgattuk a házaspár nagyobbik lányát is, aki az apa vallomását erősítette meg. Sőt, a szomszédok is fültanúi voltak, hogy az asszony éjszakánként gyakran addig ordibált, pörölt, amíg férje a kedvére nem tett.

 

(Révai Mónika r. alezredes)

 

– A kisebbik lányom miatt tűrtem eddig – szögezte le a férfi. – Idén márciusban lett 12 éves. Utánanéztem, ha korábban elváltam volna, a bíróság valószínűleg a feleségemnek ítéli. Ezt semmiképp nem akartam. De 12 éves korától már a gyermeket is megkérdezik, melyik szülőjével szeretne élni. Júliusban távoltartást kértem a feleségemmel szemben, meg is kaptam két hónapra, de utána minden ugyanúgy folytatódott, a feleségem nem volt hajlandó elköltözni. Sőt azzal fenyegetőzött, hogy porig égeti a lakást, ha beadom a válókeresetet. Ha részeg, meg is tenné. Tíz éve vannak alkoholproblémái, az utóbbi időben három-négy liter bort ivott meg naponta. A helyzet 2011 elején kezdett súlyosbodni, amikor a nővére az élettársával, J. Annával (29) hozzánk költözött. A három nő éjszakába nyúlóan dajdajozott, senkire nem voltak tekintettel. Február 1-jén aztán megelégeltem a rikácsolást, és felszólítottam a sógornőmet és az élettársát, hogy hagyják el a lakást. A sógornőm erre azt mondta, lecsillapítja a többieket, menjek be a szobába. Bedőltem neki, megfordultam, de lépni már nem tudtam, mert konyhakést döftek a hátamba. Visszanézve az élettársa kezében láttam a kést.

 

(2011-ben itt szúrták hátba a sértettet)

 

A szurkálás ügyében a BRFK életvédelmi osztálya nyomozott, azóta a sógornő élettársát, a budapesti J. Annát életveszélyt okozó testi sértés és súlyos testi sértés kísérlete miatt a bíróság 8 év szabadságvesztésre ítélte.

– A rendőrség október 7-én reggel vitte el a feleségemet, azóta normális az életünk – lélegzett fel a férj. – Amikor a 12 éves kislányomnak elmondtam, hogy anyját őrizetbe vették a rendőrök, ujjongva a nyakamba ugrott. Pár hete még a horror háza volt a lakásunk, most végre nyugodtan élhetünk. Felháborító és kibírhatatlan volt, amit akaratom ellenére meg kellett tennem. De ha ellenkeztem, azt sziszegte: „Csak aludj el, beléd mártom a kést!” Féltem tőle, ezért mindig kénytelen voltam orálisan kielégíteni.

– T. Lászlónét hozzátartozó sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntettével és kiskorú veszélyeztetésével gyanúsítjuk, mivel 12 éves gyermeke előtt sem titkolta, mit akar a férjétől – tájékoztatott Révai Mónika. – A bíróság október 9-én elrendelte az asszony előzetes letartóztatását.           

 

FERENTZI TÜNDE


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határmenti együttműködés

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, dr. Polyák Zsolt rendőr dandártábornok Szegeden fogadta román partnereit.

 

A "háromdiplomás" csaló

Volt, hogy nőgyógyásznak, majd máskor ügyvédnek, vagy közjegyzőnek adta ki magát egy 24 éves férfi Pécsett. A rendőrök kezdeményezték a letartóztatását.