A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozást rendelt el az aláírásgyűjtőket a Nyugati téren inzultáló férfi ellen

2019. 04. 10., sze - 20:32
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A garázda férfi a rendőrök kiérkezése előtt elhagyta a helyszínt.

A fővárosi rendőrök 2019. április 10-én 17 óra 25 perc körül bejelentés alapján intézkedtek Budapesten, a VI., Nyugati téren, mert a bejelentés szerint ott egy férfi az aláírást gyűjtő aktivisták sátrába labdát rúgott. A férfi a rendőrök kiérkezése előtt már elhagyta a helyszínt.

A történtekkel kapcsolatosan a BRFK VI. kerületi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen garázdaság vétség gyanúja miatt nyomozást rendelt el.

A folyamatban lévő nyomozásban a terézvárosi rendőrök tanúkat hallgattak ki és a további bizonyítékok beszerzése folyamatban van.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőröknek összejött

Az illegális meggazdagodás érdekében volt betörés, telephelyen időzés, logisztika, verítékes munkával megszerzett zsákmány, aminek csak egy részét sikerült magával vinnie. Ráadásul a rendőrök azonosították, mi több, el is fogták.

 

Bogyiszlónál ért véget az út

A Bátaszéki Autópálya Alosztály egyenruhásai az M9-es autóúton, Bogyiszló térségében ellenőriztek egy járművet, melyben tíz illegális migránst szállított a sofőr.

 

Román embercsempész próbálkozott Tolnában

A Bátaszéki Autópálya Alosztály egyenruhásai az M9-es autóúton, Bogyiszló térségében ellenőrizték a járművet, melyben öt illegális migránst szállított a sofőr.