Őrizetben a fogva tartó, erőszakoló

2022. 01. 19., sze - 14:27
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A Vasgyári Rendőrőrs járőrei elfogták Miskolcon azt a férfit, aki a volt barátnőjét fogva tartotta, és többször megerőszakolta.

Szexuális erőszak és személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 23 éves helyi férfival szemben. Az elkövető Miskolcon, a Torontáli utcában 2021. január 2-án találkozott - és szóba elegyedett - a volt barátnőjével, akivel egyébként szeretett volna újból kapcsolatot kialakítani. Mivel a terhes asszony ebbe nem egyezett bele, ezért a férfi erőszakot alkalmazva a lakására vitte őt. Az elkövető az ingatlanában több alkalommal bántalmazta, és megerőszakolta a nőt, ezek után pedig bezárta, és fogva tartotta egészen január 14-ig, amikor sikerült az áldozatnak megszöknie.

A rendőrségi bejelentést követően a Vasgyári Rendőrőrs járőrei az adatgyűjtésük eredményeként 2021. január 18-án a délutáni órákban elfogták a férfit, és előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

1 + 16

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen az 54 éves német sofőr ellen, aki 16 embernek nyújtott segítséget az országhatár tiltott átlépésében.

 

1+14

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 28 éves bosnyák sofőr ellen, aki 14 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.