A képen látható nőt keressük

2024. 01. 16., k - 12:41
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az egri nyomozók a lakosság segítségét kérik.

Az Egri Rendőrkapitányság 10010/43/2024. bűnügyi számon jogosulatlanul megszerzett elektronikus készpénz-helyettesítő fizetési eszköz felhasználásával elkövetett csalás bűntette miatt folytat eljárást ismeretlen személy ellen.

A jelenlegi adatok alapján egy egri nő 2024. január 4-én egy egri üzletben elejtette hitelkártyáját, amelyet az eddig ismeretlen elkövető magához vett, majd kilenc alkalommal vásárolt vele több egri üzletben.

A rendelkezésre álló adatok alapján a képen látható nő gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri, illetve a tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen az Egri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó számon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.