Baleset szemtanúit keressük

2022. 06. 02., cs - 10:38
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság a 20000/4633/2022. általános számon indított eljárást anyagi kárt okozó közúti közlekedési baleset miatt.

Egy ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú gépkocsival közlekedett egy ismeretlen személy 2022. június 1-én 9 óra és 16 óra 15 perc közötti időben Nagykanizsán a Sugár úton, a Vörösmarty utca felől a Rákóczi Ferenc utca irányába. Haladása során a Sugár út 42. szám előtti útszakaszhoz érve, az ott lezárt állapotban várakozó Volkswagen Passat típusú személygépkocsi kikerülése során nem tartott kellő oldaltávolságot, ezért a várakozó személygépkocsi bal oldali külső visszapillantó tükrének ütközött. A balesetet követően az okozó járművével megállás nélkül, adatai hátrahagyása nélkül továbbhajtott.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében kérjük, hogy aki látta a balesetet, arról bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztályán, vagy hívja a 06-93-312-190-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívó számok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem adta meg

Egy személygépkocsi vezetője az „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla ellenére úgy hajtott be az útkereszteződésbe, hogy baleset lett a vége.

 

Remekül szerepeltek

Az előkelő hatodik helyen végzett a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság csapata az országos strandröplabda bajnokságon.

 

Felismeri?

A győri nyomozók az állampolgárok együttműködését kérik az ismeretlen elkövető azonosításához.