Egy 15 éves fiú tűnt el a IV. kerületből

2022. 10. 06., cs - 08:11
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Barcsa Patrik Ármint a rendőrök jelenleg is nagy erőkkel keresik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. Kerületi Rendőrkapitánysága 01040-157/381/2022. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Barcsa Patrik Ármin ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 15 éves fiú 2022. október 5-én Újpestről ismeretlen helyre távozott, a rendőrök jelenleg is nagy erőkkel keresik.

Barcsa Patrik Ármin körülbelül 185 centiméter magas, rövid barna hajú. Eltűnésekor fehér pulóvert, fekete melegítőnadrágot és fekete sportcipőt viselt.

.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Barcsa Patrik Ármin  tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ramóna és Rambo

Kapcsolatuk újkeletű, de az összhang már most teljes, és a korkülönbség sem zavaró tényező. Szerelem volt első látásra.

 

Több szabályt nem is sérthetett volna meg

A budapesti rendőrök őrizetbe vettek egy gépkocsivezetőt, aki ittasan, bedrogozva, jogosítvány nélkül, eltiltás hatálya alatt vezetett, amikor a piros lámpánál egy kereszteződésbe hajtva balesetet okozott Óbudán, majd elhagyta a helyszínt.

 

Nyílt napot tartottak Kiskunhalason

Középiskolásokat fogadtak a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság és a Készenléti Rendőrség munkatársai, akik különféle bemutatókkal várták a fiatalokat. A diákok közelebbről is megismerkedhettek a rendőri hivatás sokszínűségével.